Skip to the content

Örebro Parkett & Golv

Martin Andréasson, vd och ägare Örebro Parkett & Golv
Martin Andréasson, vd och ägare Örebro Parkett & Golv

Hej Martin, varför tycker du att antikorruptionskriteriet är viktigt?

-Jag har aldrig gillat den där gamla kulturen där sidotjänster, eller egentligen mutor, sågs som en förutsättning för att få in uppdrag. Vid upphandling är det ”bra jobb till rätt pris” som ska gälla, inget annat. Därför tycker jag att det nya antikorruptionskriteriet är alldeles utmärkt, säger Martin Andréasson, vd och ägare på Örebro Parkett & Golv.

Antikorruptionskriteriet är relativt nytt i kvalitetskonceptet Auktoriserat Golvföretag/entreprenörer och lades till våren 2019.

- På företaget pratar vi ofta om korruption, och vilka uttryck det kan ta, både i ledningsgruppen och med våra killar på arbetsplatsträffarna.

- Vi har till och med satt upp en tavla i lunchrummet som handlar om antikorruption. Den sitter där som en viktig påminnelse om vad som gäller.

För att få kvalitetsstämpeln Auktoriserat Golvföretag ska golventreprenören sätta upp mätbara mål för sitt miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbete.

- Jag vet, det är lite klyschigt, men det är ordning och reda i ett företag som är Auktoriserat Golvföretag. Faktum är att vi har rutiner och system för allt inom ekonomi, miljö och utförande. Upphandlare som anlitar oss tjänar på det. De kan lita på oss. Vi kan vårt jobb och har alla papper i ordning.

Foton; Barabild

Örebro Parkett & Golv - Ett Auktoriserat Golvföretag

Lars Lindgren, Duri

Vi hänvisar alltid våra kunder till att anlita ett auktoriserat golvföretag när det gäller golvinstallationer. Då vet vi att våra produkter används på rätt sätt eftersom golventreprenören har rätt utbildning och kompetens.

65x65 Demo Image

Patrik Nordahl, projektledare Golvbranschen, GBR

Har du frågor inför en golvupphandling eller liknande är du alltid välkommen att ringa eller skicka ett mejl.