Skip to the content

Bra Golv Piteå

Oskar Robertsson, delägare/arbetsledare Bra Golv Piteå
Oskar Robertsson, delägare/arbetsledare Bra Golv Piteå

Hej Oskar, varför gillar du auktorisationens rutiner?

-Rutiner och policies effektiviserar jobbet. Auktorisationen är ett verktyg att luta sig mot i vårt arbete med till exempel miljö, arbetsmiljö och mutor. Vad som gäller finns på pränt och det förenklar vardagen. När vi ändå var igång har vi också, av samma anledning, skapat en sponsringspolicy. 

Bra Golv Piteå har nyligen blivit Auktoriserat Golvföretag. Bra ur alla aspekter, menar Oskar Robertsson som är delägare och arbetsledare.

- Beställare, både privata och offentliga, ser att vi är seriösa. Och när vi räknar på offentliga upphandlingar är det i princip ett krav att vara auktoriserad. Vi ser det också som ett bra underlag för proffsig verksamhet. Auktorisationen säkerställer våra rutiner och gör att vi jobbar åt rätt håll. Den miljö- och arbetsmiljöpolicy vi har nu till exempel hade vi knappast tagit oss tid till om det inte krävts för att bli godkänd vid revisionen.  

- Dessutom är det enormt viktigt med auktorisationens kriterier för golvåtervinning. Byggbranschen är generellt dålig på återvinning. Det behöver vi ändra på. Vi som golvföretag kan verkligen göra en stor skillnad i klimatarbetet genom att återvinna större volymer av plastspill.

Bra Golv i Piteå ställer upp!

Dick Lantz, upphandlare Gavlegårdarna

Auktorisationen har ett inbyggt värde som vi menar leder till en bättre levererad produkt. Som upphandlare känner man sig tryggare helt enkelt.

65x65 Demo Image

Patrik Nordahl, projektledare Golvbranschen, GBR

Har du frågor inför en golvupphandling eller liknande är du alltid välkommen att ringa eller skicka ett mejl.