Skip to the content

Golvcentralen L Westergren

Gunilla L Westergren, ekonomi- och HRchef, Golvcentralen, Gotland
Gunilla L Westergren, ekonomi- och HRchef, Golvcentralen, Gotland

Hej Gunilla, varför är revisionen så viktig?

-Den externa revisionen håller oss på tårna! Vi måste vara uppdaterade, strukturerade och ha ordning på grejerna, för revisorn kollar oss ju faktiskt med jämna mellanrum. Samtidigt ger det otroligt mycket tillbaka. Vi får hjälp och stöd att se till att vi är på rätt väg. Och genom auktorisationen håller vi oss hela tiden aktuella inom miljö, arbetsmiljö, ny teknik och nya material.

-Vi blev nyligen godkända som Auktoriserat Golvföretag. Då hade vi pratat länge om att ansöka, för vi jobbar mycket för det kommunägda bostadsbolaget här på Gotland och har uppfyllt krav som är likvärdiga med auktorisationens kriterier. Så man kan säga att vi ”varit fast inte varit”.

-Så klart man får putsa och strukturera lite, men i stora drag hade vi allt på plats efter auktorisationskurserna, när det var dags att bli godkända av revisorn. Man ska också ha i minnet att revisorn kommer tillbaka regelbundet och då ska vi ha uppfyllt de mål vi satt upp och i hela verksamheten jobbat på att bli bättre!

-Vi är jättestolta över att vara auktoriserade. Våra killar är välutbildade, de har gått alla kurser som behövs och är motiverade. Det är mycket prat i lunchrummet om hur man hanterar situationer som dyker upp i jobbet. Vi marknadsför konceptet så ofta vi kan. För ett litet företag som vårt är det ett lyft att ha all den kunskap och kompetens som auktorisationen erbjuder i ryggen.


Gunilla L Westergren, ekonomi- och HRchef, Golvcentralen, Gotland.

Grabbarna på Golvcentralen. Stående fr vä: Ronny Westergren och Jonas Engström, Sittande fr vä: Karl-Oskar Wiman, Göran Åström samt firmans mascot Rambo

Anders Karpesjö, revisor Auktoriserat Golvföretag

Auktoriserat Golvföretag är ett mycket komplett system med auktorisering av både entreprenörer och leverantörer. Beställarna jag träffar är imponerade över den struktur som ligger bakom auktorisationen!

 

65x65 Demo Image

Patrik Nordahl, projektledare Golvbranschen, GBR

Har du frågor inför en golvupphandling eller liknande är du alltid välkommen att ringa eller skicka ett mejl.